Fridykning

Fridykning, är en spännande aktivitet där dykare utforskar världen under ytan med endast ett andetag. Det är en unik och förtrollande upplevelse som låter dig utforska havets djup med ett ända andetag och ger dig en känsla av frihet och lugn.

När vädret inte tillåter utomhusträning, tar vi vår träning till Alingsås simhall för att fortsätta vårt dykäventyr under tak. Kolla in vår kalender för att hålla koll på våra simhallsträningstillfällen.

För din egen säkerhet krävs det att du kan simma 200 meter utan avbrott innan du kan delta i vår fridykningsträning. Men när du väl är redo att dyka med oss kan du förvänta dig spännande träningspass där vi utforskar olika aspekter av fridykningsteknik, andningskontroll och säkerhetsprocedurer.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fridykare, är vår simhallsträning en utmärkt möjlighet att förbättra dina färdigheter, bygga självförtroende och njuta av gemenskapen med likasinnade dykentusiaster.

Har du frågor eller vill veta mer om fridykningsträningen? Tveka inte att kontakta oss på fridykning@alingsasdk.se. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår dykklubb och dela passionen för fridykning med dig!